Garantia Produselor & Comenzile Speciale

In ceea ce privesc accesoriile si bijuteriile MARGO Fashion, conform documentelor de achizitii oferite de furnizorii nostri, GARANTAM AUTENTICITATEA cristalelor si perlelor Swarovski, precum si a componentelor tehnice sau decorative metalice ca fiind din Argint 925 sau placate cu argint sau aur, conform specificatiilor produsului. Pentru orice alte elemente tehnice sau decorative care pot face parte din intregul unei bijuterii vor exista intotdeauna specificatii aferente.

Recomandari pentru pastrarea in cea mai buna stare a bijuteriei cu cristale sau perle Swarovski:
- se va pastra in ambalajul original sau separata de celelalte bijuterii, pentru a evita frecarea sau lovirea cu alte materiale sau metale;
- se va sterge dupa fiecare purtare, cu un material moale pentru a-i mentine luciul;
- se va pastra departe de accesul copiilor sau al animalelor de companie;
- se va purta dupa minim 15 minute de la aplicarea produselor cosmetice pe corp (crema si lotiune de corp, parfum, deodorant spray, fixativ spray, fond de ten, ruj, etc) pentru evitarea patarii cu unul sau mai multe dintre produsele cosmetice folosite;
- se va evita contactul direct cu materiale inflamabile si/sau diluanti, (lac de unghii, acetona, tiner, benzina, motorina etc)
- se va evita expunerea directa la surse de caldura cum ar fi foc deschis, apa clocotita, sauna sau expunerea la uscatoare de maini sau de par cu aer cald;
- se va evita modificarea, adaugarea sau taierea componentelor bijuteriei;
- se va evita supunerea acesteia la intinderi exagerate;

Curatarea bijuteriei se realizeaza intr-o solutie de apa (de preferinta demineralizata) cu putin sampon. Se va clati abundent cu apa, iar uscarea se va face intre doua prosoape de hartie absorbanta, prin tamponare usoara, puna la uscarea completa. Nu folosi materiale sau substante abrazive!

Bijuterii pe  comanda!
MARGO Fashion iti pune la dispozitie un nou serviciu: executarea bijuteriilor la comanda, dupa modelul trimis de tine si culorile care iti plac.

Daca ti-a ramas in minte un model pe care nu ai putut sa ti-l cumperi sau vrei sa ti-l faci o bijuterie unicat, DESIGNED BY YOU, nu trebuie decat sa ne scrii si sa ne dai detalii despre cum vrei sa arate ACCESORIUL TAU!

Iti vom putea realiza o bijuterie din cristale Swarovski, perle Swarovski, accesorii metalie simple/placate cu argint/aur, sau din Argint 925, dar si din pietre semipretioase, piele, dantela etc... doar imaginatia ta este limita!

Indrazneste sa devii cretorul propriilor tale bijuterii! Viziteaza-ne la Salonul MARGO Fashion de pe b-dul 15 Noiembrie nr. 36 Brasov!

Rochii de seara si de mireasa pe comanda!
MARGO Fashion iti este alaturi in orice moment minunat al vietii tale!
Ai nevoie de o rochie pentru cununia civila, o rochie pentru superba ta nunta, ...esti nasa sau domnisoara de onoare? Vino in cadrul salonului MARGO Fashion de pe b-dul 15 Noiembrie nr. 36 Brasov unde un consultat iti va sta la dispozitie!
Impreuna cu Designerul MARGO Fashion veti putea crea din schite, cea mai inedita rochie pentru tine, realizata din matase naturala, dantela pretioasa Chantilly sau Solstiss, Perle naturale, Cristale Swarovski... materiale si aplicatii pretioase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu