Despre MARGO Fashion

MARGO Fashion a inceput cu o promisiune: o promisiune de a nu ne dezice nicio clipa de filosofia noastra. Am spus DA calitatii, elegantei, echilibrului intre traditional si inovator si, mai ales, respecatului pentru clientele noastre.
Experienta de peste 20 de ani isi pune amprenta pe tot ceea ce poarta marca MARGO Fashion®, care nu creeaza un stil, ci confort, naturalete, buna dispozitie, relaxare si o prezenta notabila oriunde ai merge. Toate la un loc inseamna spiritul MARGO Fashion ©.

MARGO Fashion vine pe piata cu un concept nou si unic, cu rochii modele unicat, lucrate perfect pana in cel mai mic detaliu. Create din pasiune pentru moda, lucrate cu maiestrie, rochii de mireasa si de seara MARGO Fashion sunt personaje romantice, rupte din povesti, care reflecta viziunea unui stil de viata romanit, poetic, elegant si sofisticat. Inspirate din povesti de dragoste pretioase, din frumusetea feminina, de arta si idealurile romantice, rochiile MARGO Fashion incorporeaza nobletea prin dantele nobile, tesaturi unice si pretioase, matasuri diafane si vaporoase, aplicatii unice si spectaculoase, cristale si perle Swarovski, broderii lucrate manual... conferind oricarei femei o eleganta aparte, o frumusete rara si o atitudine unica. Modelele sunt croite special pentru ca orice femeie sa se simta frumoasa iar ziua nuntii sa fie cu adevarat una unica si speciala.

Avand o activitate de peste 20 ani in creerea de rochii de mireasa si de seara, MARGO Fashion se defineste ca un salon dedicat femeilor romantice, visatoare, care isi doresc sa fie unice prin simpla lor prezenta.

Din dorinta de a crea imagini unice, inconfundabile, adaptabile personalitatii si tipoligiei clientelor sale, face ca MARGO Fashion sa devina un laborator de vise implinite.

Rochiile de seara MARGO Fashion intruchipeaza in totalitate rafinamentul, prospetimea, fericirea si romantismul. Fie ca este vorba desrpre un stilc clasic, vintage, modern sau extravagant, rochiile MARGO Fashion vor da un plus de valoare, frumusete si seductie oricarei femei.
Atat rochiile de mireasa cat si cele de seara ale brand-ului MARGO Fashion sunt feminine, diafane, romantice, indraznete si se regasesc intr-o varietate de stiluri, nuante si modele.

Fiecare femeie trebuie sa fie unica si pretioasa in rochia MARGO Fashion!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu